Digital Artist Portrait

Ovatko kuvasi tasapaksuja ja kuvankäsittelykään ei tunnu luonnistuvan? Haluaisitko saada kuviisi potkua ja elokuvamaisia piirteitä? Haluatko oppia valaisemaan kuvasi mielenkiintoisella tavalla muutamalla salamavalolla?

Digital Artist Portrait on juuri sinulle!

OSTA KOULUTUS

Antti Karppinen
Digital Artist Portrait

Mielenkiintoisen ja tyylikkään valaisun ei tarvitse olla monimutkaista tai kallista. Digital Artist Portrait verkkokurssi pureutuu henkilökuvan valaisuun sekä tärkeimpiin käsittelytekniikoihin. Kouluttaja Antti Karppisen käyttämien tekniikoiden avulla saat kuviisi dynaamisuutta, elokuvamaisia sävyjä ja viimeistelet kuvasi työprosessiasi nopeuttavilla käsittelytekniikoilla. 

Kurssilla opit mm:

⭐️Luomaan kuviin dynaamisia elokuvamaisia sävypareja käyttämällä värikalvoja.

⭐️Käyttämään päävaloa ja taustavaloa luovasti ja saat kuvistasi enemmän irti niin studiossa kuin miljöössäkin.

⭐️Opit salamavalojen pienien muutosten vaikutukset kuvissa vaihe kerrallaan. 

⭐️Valkotasapainon muutoksilla kamerasta saat hyvinkin erilaisia tunnelmia kuviisi

⭐️Muotokuvan käsittelyprosessi alusta loppuun: RAW kehitys, putsaus, High Frequency Separation, dodge & burn, sävytys, terävöitys, Lightroom viimeistely.

⭐️Mukana paljon muitakin hyödyllisiä tekniikoita, joiden avulla sinun on helpompi kehittää omaa valaisutyyliäsi.

Esimerkkikuvia

Antin valaisu ja käsittelytekniikat ovat hyvinkin yksinkertaisia. Kaikki nämä kuvat on luotu käyttämällä maksimissaan kahta salamaa ja käyttämällä Antin tehostettua työnkulkua jälkikäsittelyssä.

Kouluttaja Antti Karppinen

Antti Karppinen on palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist. Antti kuvaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on voittanut mm. Photographic World Cup kultamitalin kuvituskuva sarjassa, sekä lukuisia muita arvostettuja kilpailuja. Yhteistyötä hän tekee mm. Adoben, Fujin, Elinchromen ja muutaman kansainvälisen yrityksen kanssa. 

Mitä Koulutus sisältää

Johdanto

Digital Artist Portrait on valmennus, jossa mestarikuvaaja Antti Karppinen näyttää kuinka hän kuvansa valaisee ja käsittelee. Antin tyyliä opiskelemalla voit alkaa kehittää omaa, tunnistettavaa valaisutyyliäsi.

Kuvausdemo

Opit vaihe vaiheelta kuinka Antti valaisee kuvansa ja kuinka hän käyttää värikalvoja ja valkotasapainoa luodessaan kuviinsa tunnelmaa.

Jälkikäsittely ja viimeistely

Opit kuinka Antin kuvat heräävät eloon jälkikäsittelyssä. Saat kirjon työkaluja käyttöösi: RAW kehitys, putsaus, high frequency separation -ihon korjaustekniikka, dodge & burn, sävytys, terävöitys ..

Raw tiedostot ja actionit

Kurssin mukana saat raakakuvat mukana sekä Antin oman PS action paketin, joka nopeuttaa työnkulkuasi.

Kurssisisältö (kesto n. 2h)

Johdanto

- Miksi ja miten Antti valaisee kuvansa

- Miten saada kuvista enemmän irti

Kuvausdemo

- Laitteisto

- Valaisu vaihe vaiheelta

- Värikalvojen käyttö

Jälkikäsittely

- RAW kehitys

- Putsaus

- High Frequency Separation (iho)

- Dodge & Burn

- Sävytys

- Terävöitys

- Viimeistely

Kuvausdemot ja jälkikäsittely

Kuvausdemon aikana Antti näyttää vaihe vaiheelta miten luodaan  dynaaminen värimaailma mieleenpainuviin potretteihin. Hän käyttää hyväksi salamavaloja ja muokkaimien ominaisuuksia, sekä värikalvoja joiden avulla kuviin saavutetaan elokuvamainen fiilis.

Antti näyttää myös koko käsittelyprosessinsa alusta loppuun, miten kuva viimeistellään lopulliseen muotoonsa.

Koulutuksesta

Raakatiedostot ja actionit

Koulutuksen mukana saat kuvausdemojen aikana tehdyt raakatiedostot testattavaksi sekä Antin Photoshop action paketin.

Yhteisö

Koulutus sisältää myös keskustelualueen, sekä salaisen Facebook -ryhmän, jossa keskustelua voi jatkaa Iiron ja AliasEDUn kanssa.

Missä vaan milloin vaan

Nyt voit myös ladata koulutuksen omalle koneellesi ja katsoa sen missä vaan ja milloin vaan. Koulutus toimii kaikilla uusimmilla selaimilla ja myös mobiililaitteilla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.