€79,00 EUR

Lue AliasEDU palvelun käyttöehdot tästä linkistä > Käyttöehdot

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Bwlg0ectvevtr6ghayqw file

Pia Rautio - Fine art portrait

Tätä koulutusta jos mitä on toivottu:D Kukapa olisikaan parempi kertomaan Fine Art kuvauksista kuin useissa kilpailuissa palkittu taitava kuvittaja ja tarinankertoja Pia Rautio.

Pia Rautio on Lahtelainen valokuvaaja, jonka töitä on palkittu useissa kansainvälisissä ja kotimaisssa kilpailuissa. Hänen tunnistettava jälki huomataan aina eri keskusteluryhmien feedissä eikä suotta. 

Koulutuksemme aluksi tutustutaan Piian ja hänen kuvaajahistoriaan hänen omien kuviensa kautta, jonka jälkeen siirrytäänkin sitten itse asiaan, eli Fine Art kuvien maailmaan ihan käytännössä.

Koulutus sisältää kahden hyvinkin erilaisen kuvan tekemisen alusta loppuun, joista ensimmäinen on hyvinkin yksinkertainen potretti, jonka voit toteuttaa hyvinkin yksinkertaisella kalustolla ja stailauksella. Ja toiseen kuvaan sitten pistetään vähän enemmän paukkuja asusteiden, meikin, ympäristön ja valojen osalta. Koulutuksen stailistina toimii Aliaksen oma Laura Puntila, joka loihtii mallillemme Pihlalle kaksi upeaa erilaista lookkia, joista saat takulla inspiraatiota myös omiin kuviisi.

Molempien kuvauksien valot rakennetaan vaihe vaiheelta, jolloin näet miten mikin valo vaikuttaa kuvaan. 

Jälkikäsittelyssä sitten molemmat kuvat puhalletaan eloon Pian toimesta. Saatkin liudan vinkkejä ja työkaluja kuinka saat omistakin kuvistasi paljon enemmän irti.