Taustojen rakentaminen

Haluatko oppia luomaan upeita taustaelementtejä ja ympäristöjä kuviesi taustalle? 

AliasEDUn koulutus Taustojen rakentaminen avaa sinulle kaikki tarvittavat tekniikat ja prosessit, joiden avulla voit luoda upeita taustoja Photoshop CC ohjelmistolla.

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja Antti Karppinen käy läpi tarvittavat tekniikat, jotka auttavat sinua luomaan uskottavampia ja realistisempia kuvataustoja.

 

 
OSTA KOULUTUS

Taustojen rakentaminen (kesto n. 1,5h)

Taustojen rakentaminen on AliasEDUn koulutus, joka pureutuu taustaelementtien ja kuvakollaasien rakentamiseen. Jos teet rakennettuja kuvia, digitaidetta tai tarvitset muihin projekteihin rakennettuja kuvataustoja, tämä kurssi on juuri sinulle. Koulutuksen mukana saat kaikki tarvittavat tiedostot, jolloin voit käsitellä kuvia ja oppia koulutuksen edetessä.

KURSSILLA LÄPIKÄYTÄVÄT ASIAT :

  • Kuvien suunnittelu
  • Sketch / rautalankamallit
  • Elementtien horisontti, perspektiivi, koko
  • Elementtien kontrastit
  • Elementtien saturaation korjaus
  • Elementtien sävyjen korjaus
  • Kuvan viimeistely

Nämä asiat käydään läpi kolmen erilaisen kuvan kautta. Saat kurssin mukana kaikki tarvittavat tiedostot, joten voit rakentaa samat kurssin kuvat myös itse. Tarvitset myös Photoshop CC ohjelmiston, jolle koulutuksen sisältö on suunniteltu.

Demokuva 1
Lähdetiedostot 👉🏻 viimeistelty kuva

Demokuva 2
Lähdetiedostot 👉🏻 viimeistelty kuva

Demokuva 3
Lähdetiedostot 👉🏻 viimeistelty kuva

Kurssisisältö (kesto n. 1h 30min)

Tärkeimmät asiat

- Suunnittelu
- Sketch
- Horisontti, perspektiivi, koko
- Kontrasti
- Saturaatio
- Sävyt 

 

Käsittelydemot (3 kpl)

- Kolme erilaista käsittelydemoa
- Käsittele itse koulutuksen mukana
- Sisältää tarvittavat tiedostot

 

Kontrastien korjaaminen

Kurssin aikana opit useita työkaluja, joita voit käyttää apunasi myös muiden kuvien kanssa. Opit tarkastelemaan kuvan eri elementtien kontrastieroja ja korjaamaan niitä yhteneväisiksi.

Saturaation korjaaminen

Saturaatioerojen näkeminen on vaikeaa, mutta tähänkin ongelmaan löytyy apukeinot. Tämän tekniikan avulla pystyt korjaamaan kuvan eri elementtien saturaatiot vastaamaan toisiaan.

Sävyjen korjaaminen

Yksi tärkeimmistä asioista rakennetuissa kuvissa on, että eri elementtien sävyt vastaavat toisiaan. Kurssilla opittavien tekniikoiden avulla pystyt näkemään huomattavasti helpommin mitä sävyjä pitää säätää ja mihin suuntaan. 

Kouluttaja Antti Karppinen

Antti Karppinen on palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist. Antti kuvaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on voittanut mm. Photographic World Cup kultamitalin kuvituskuva -sarjassa, sekä lukuisia muita arvostettuja kilpailuita. Yhteistyötä hän tekee mm. Adoben, Elinchromen ja Fujin kanssa.

Värit ja valot on tunnusomaisia piirteitä Antin kuvissa, ja niihin hän onkin hakenut inspiraatiota esimerkiksi elokuvien värimaailmoista. Kuvankäsittely on myös tärkeä osa kuvia, ja saatkin työkalupakkiisi useita Antin käyttämiä kuvankäsittelytekniikoita, joilla saat eloa kuviisi.

Koulutuksesta

Yhteisö

Koulutus sisältää myös keskustelualueen, missä keskustelua voi jatkaa Antin ja AliasEDUn kanssa.

Missä vaan, milloin vaan

Nyt voit myös ladata koulutuksen omalle koneellesi ja katsoa sen missä vaan ja milloin vaan. Koulutus toimii kaikilla uusimmilla selaimilla ja myös mobiililaitteilla. Koulutuksella ei ole käyttörajoitusta, vaan voit katsoa sitä niin monta kertaa kuin haluat.

Käsiteltävät tiedostot

Koulutuksen mukana saat kolmen kuvademon tiedostot, joten voit käsitellä samaa kuvaa kurssin edetessä.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.