Studiovalaisu 101

Arveluttaako sinua salamavalojen käyttö? Haluaisitko välttää virheitä ja oppia valaisemaan paremmin ja luovemmin?

Hyvän valaisun aikaan saaminen ei tarvitse olla monimutkaista eikä kallista - riittää kun osaat muutamia hyviä valaisutyylejä ja osaat välttää yleisimmät virheet.

Tämä kurssi auttaa sinut alkuun studiovalaisussa, opit useita valaisusetuppeja ja opit välttämään myös valaisuvirheitä, jotka yleensä opitaan kantapään kautta.

OSTA KOULUTUS

Antti Karppinen
Studiovalaisu 101

⭐️Tiedätkö, mitä eroa on miesvalolla ja naisvalolla?

⭐️Ovatko Rembrandt-valo tai Loop-valo sinulle tuttuja termejä?

⭐️Valaisetko aina studiossa samalla tavalla ja myös kuvasi näin näyttävät aina samanlaisille?

⭐️Haluaisitko saada valaisupakkiisi uusia ideoita ja oppia olemaan luovempi valaisussasi?

⭐️Haluaisitko välttää valaisuvirheitä kuvatessasi

⭐️Haluaisitko variaatioita omaan valaisuusi että pystyisit tekemään luovempia kuvia?

Jos vastasit "kyllä" Studiovalaisu 101 kurssi on juurikin sinulle. Monipuoliseen ja näyttävään valaisuun et tarvitse tuhottomasti kalliita välineitä. Perusasioiden hallitseminen auttaa jo pitkälle. Tämä kurssi antaa sinulle kaikki tarvittavat tekniset ja luovat eväät studiovalaisun parissa.

Teoria ja käytäntö

Kurssilla saat kattavan tietopaketin studiovalaisuun. Käymme läpi kaiken tarvittavan teoriatiedon salamavalojen käytöstä ja havainnollistamme jokaisen osa-alueen myös kuvaamalla. Opit myös paljon eri valonmuokkaimien ominaisuuksista ja miten ne vaikuttavat kuvaasi ja valoosi.

Kouluttaja Antti Karppinen

Antti Karppinen on palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist. Antti kuvaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on voittanut mm. Photographic World Cup kultamitalin kuvituskuva sarjassa, sekä lukuisia muita arvostettuja kilpailuita. Yhteistyötä hän tekee kansainvälisten yritysten mm. Adoben, Fujin ja Elinchromen kanssa.

Mitä Koulutus sisältää

Salamakuvauksen perusteet ja teoria

Kun kuvataan salamavaloilla teoriatieto on tärkeä pohja kuvaamiselle. Käymme läpi kaikki tärkeimmät kuvaan vaikuttavat asiat.

Salamakuvaus käytännössä osa 1

Ensimmäisessä demo-osuudessa käymme läpi käytännössä kaikki kuvaan vaikuttavat asiat: Aukko, Filmiherkkyys, Valkotasapaino, Valo, Valoteho, Valon laatu
ja Valon suunta

Salamakuvaus käytännössä osa 2

Toisessa demo-osuudessa keskitytään oppimaan useita 1-3 valon setuppeja. Käymme läpi myös virheitä mitä kuvauksessa kannattaa välttää.

Valonmuokkaimet ja kalusto

Jokainen valonmuokkain tekee oman valonsa ja varjonsa. Käymme läpi valomuokkaimia ja niiden eroja. Tutustumme myös erilaisiin salamajärjestelmiin kevyistä keikkaseteistä painavampiin studiosalamoihin.

Kurssisisältö (kesto n. 2,5h)

Salamakuvauksen Teoria

- Aukko, suljinaika, filmiherkkyys, valkotasapaino

- Valoteho, valon laatu, valon suunta

Kuvausdemot

- useita 1-3 valon valosetuppeja

- valaisuvirheet ja niiden korjaaminen

Kalusto

- Valonmuokkaimet

- Erilaiset salamajärjestelmät

 

Valosetup PDF

Saat myös kurssin mukana läpikäydyt 1-3 valosetupit helppolukuisessa PDF muodossa, jolloin voit toistaa haluamasi valosetupin vaivattomasti.

Valaisuvirheet

 

Käymme kurssilla läpi myös yleisimmät valaisuvirheet jotka yleensä tehdään kun aloitellaan kuvaamaan studiossa. Näin pystyt suoraan välttämään niitä ja pääset heti luomaan mielenkiintoisempia ja toimivampia kuvia. 

Koulutuksesta

Yhteisö

Koulutus sisältää myös keskustelualueen, sekä salaisen Facebook -ryhmän, jossa keskustelua voi jatkaa Antin ja AliasEDUn kanssa.

Missä vaan milloin vaan

Nyt voit myös ladata koulutuksen omalle koneellesi ja katsoa sen missä vaan ja milloin vaan. Koulutus toimii kaikilla uusimmilla selaimilla ja myös mobiililaitteilla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.