DIGITAL ARTIST MASTER CLASS

Haluatko olla luovempi ja oppia luomaan upeita elokuvamaisia henkilökuvia ja rakennettuja kuvia, ja saada ihmiset puhumaan niistä?

Haluaisitko tulla inspiroiduksi ja oppia uusia tapoja markkinoida itseäsi, saada näkyvyyttä kuvillesi ja löytää uusia asiakkaita?

Haluatko oppia uusia  käsittelytekniikoita henkilökuviisi ja saada työnkulkusi nopeammaksi?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, älä aikaile enää yhtään - Antti Karppisen Digital Artist Master Class on juuri sinulle. Valmistaudu siis ainutlaatuiselle matkalle ja hyppää seuraavalle tasolle kuviesi kanssa.

Kansainvälisesti palkittu kuvaaja / Digital Artist Antti Karppinen on tuonut suositun koulutuksensa nyt myös kaikkien saataville.

HALUAN OSTAA ALIASEDUN KOULUTUSPAKETIN
TARJOUSHINTAAN 79‚ā¨ (sis. alv 24%)

ANTTI KARPPINEN
DIGITAL ARTIST MASTER CLASS

Digital Artist Master Class (DAMC) on Antti Karppisen vetämä koulutus. Antti on kiertänyt ympäri Eurooppaa kyseisen workshopin kanssa kouluttamassa kuvaajia ja harrastajia, ja nyt tämä koulutus on saatavilla myös verkkokoulutuksena.

DAMC sisältää kolme pää osa-aluetta: LUOVUUS, KÄSITTELYTEKNIIKAT (potretit ja rakennetut kuvat) ja MARKKINOINTI & VERKOSTOITUMINEN

Koulutus sisältää n. 8h videomateriaalia, esimerkkitiedostoja ja työkaluja käytettäväksesi. Antti on ammentanut kaiken olennaisen osaamisensa kaikista tärkeistä osa-alueista tähän koulutukseen.

Kenelle tämä koulutus on ja mitä tarvitsen saadakseni kaiken irti tästä koulutuksesta?

DAMC workshop on suunniteltu siten, että se antaa jokaiselle jotain. Olitpa siis harrastaja tai ammattilainen saat takuulla tästä irti paljon. Esimerkiksi graafikot ja muut luovan alan harrastajat ja tekijät saavat paljon tietoja, inspiraatiota ja tekniikoita käyttöönsä. 

Saadaksesi kaiken irti käsittelyosuudesta tarvitset kuvankäsittelyohjelman (Photoshop CC) ja ohjelman käytön perusteet. 

Ainutlaatuisia ja luovia kuvia

Myös sinä pystyt kurssin avulla luomaan alla olevan kaltaisia kuvia.

ANTTI KARPPINEN

Antti Karppinen on kansainvälisesti palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist. Ainutlaatuiset luovat ideat ja konseptit sekä selkeästi tunnistettava valaisu- ja käsittelyjälki ovat tunnusomaisia piirteitä hänen kuvilleen.

Antti kouluttaa luovuutta, käsittelyä ja kuvaamista Suomen lisäksi myös ulkomailla. Antin yhteistyöyrityksiin kuuluvat kansainväliset yritykset kuten Elinchrom, Fuji, Chromaluxe ja Koylab ja myös Adobe Stock.

"Helvetin kova setti! Ainoo mitä kritisoisin on hinta. Kattavuuteen nähden aivan liian edullinen!"


"Tää on aivan huikea kurssi Olen aivan puulla päähän lyöty. Suosittelen ehdottomasti! Jos tuntuu vähänkään että on jumia esim. ideoinnin tai editoinnin puolella niin itellä ainakin tuli tästä sellainen inspiraatioryöppy / editoinnin buustaus jotta oksat pois!"


"Antin kurssin jälkeen oli tosi inspiroitunut olo. Omat väsähtäneet kuvankäsittelytavat sai väistyä ja tilalle tuli pitkästä aikaa uusia, toimivia tekniikoita ja vinkkejä."


"10min editillä noilla teikäläisen kurssin ohjeilla mun aikaisempi kuva paranee 150% niin simppeleitä ja tehokkaita juttuja kaikkinensa huhheijaa, oot velho!"


MIT√Ą KOULUTUS SIS√ĄLT√Ą√Ą?

Luovuus

Mitä on luovuus ja kuinka voit kehittää sitä? Ideat, moodboardit, sketchaus. Näe Antin koko luomisprosessi alusta loppuun.

Tarinat kuvien takaa

Antti kertoo tarinat tärkeimpien kuviensa takaa ja avaa myös niitä taso tasolta nähdäksesi kuinka ja miksi nämä kuvat ovat syntyneet.

Photoshop ja Wacom -asetukset

Tehokkuus on avain myös kuvankäsittelyssä.
Saat työnkulustasi nopeamman ja tehokkaamman käyttämällä Antin neuvomia asetuksia.

Muotokuvan käsittelytekniikat

Kuinka saada kuvasi seuraavalle tasolle? Näe ja koe Antin henkilökuvien käsittelyn työnkulku alusta loppuun. Raw kehityksestä putsaukseen, ihonkäsittelytekniikoiden kautta Dodge ja Burniin, sävytykseen ja terävöitykseen.

Komposiittikuvien käsittelytekniikat

Komposiittikuvien ja rakennettujen kuvien tekeminen ei ole helppoa. Saat kaikki tärkeimmät tekniikat ja vinkit kuinka myös sinä pystyt luomaan uskottavampia kuvia, joissa vain mielikuvituksesi on rajana. Kuinka valita liitettäville kohteille oikea koko, perspektiivi, sävyt, varjot ja paljon muuta.

Portfolio, sisällöt, some

Kuinka löytää uusia asiakkaita ja saada enemmän näkyvyyttä töillesi. Miksi ja kuinka sinun tulisi tehdä sisältöjä kuviesi ympäriltä? Oikeanlainen näkyvyys on avain saadaksesi näkyvyyttä kansainvälisesti.

Verkostoituminen, myynti ja markkinointi

"Ota yhteyttä ja auta miestä jolla on hieno parta" on markkinointistrategia minkä avulla Antti on vienyt uraansa eteenpäin. Kuinka päästä tekemään töitä esim. BBClle ja Jaguarille uudessa maassa kun aloitetaan ura nollasta? Tämä tarina inspiroi varmasti!

 

Kurssisisältö (kesto n. 8h)

Digital Artist Master Class esittely

- Kurssin esittely ja kuka on Antti Karppinen

Luovuus 

- Luovuus ja sen kehittäminen
- Luovat konseptit
- Esimerkkikuvat ja tarinat

 

Muotokuvan käsittelytekniikat

- Näppäimistö-, Photoshop- ja Wacom-asetukset
- Henkilökuvan työnkulku 
- RAW kehitys
- Putsaus
- High Frequency Separation (ihon käsittely)
- Dodge & Burn
- Sävytys
- Terävöitys
- Lightroom viimeistely

Komposiitti/rakennetut kuvat 

- Komposiittikuvatekniikat ja Best Practicet
- Perspektiivi ja horisontti
- Koko 
- Kontrasti, sävyt ja saturaatio
- Varjot 

Portfolio, sisällöt, some, verkostoituminen

- Miksi on vaikea menestyä? 
- Portfolion tärkeys 
- Sisältö on kuningas 
- Sosiaalinen media 
- Ota yhteyttä ja auta miestä jolla on hieno parta

KOULUTUKSESTA

Raakatiedostot ja actionit

Koulutuksen mukana saat raakatiedostot testattavaksi sekä Antin Photoshop action -paketin.

Yhteisö

Koulutus sisältää myös keskustelualueen, sekä salaisen Facebook -ryhmän, jossa keskustelua voi jatkaa Antin ja AliasEDUn kanssa.

Missä vaan milloin vaan

Koulutus toimii kaikilla uusimmilla selaimilla ja myös mobiililaitteilla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.