RAJATONTA LUOMISVOIMAA

Ammenna oppia ja inspiraatiota niin paljon kuin haluat suoratoistopalvelun tapaan suoraan verkosta tai sovelluksella, missä ja milloin sinulle sopii. Yhdellä maksulla saat käyttöösi kaikki koulutusvideot ja -livetallenteet sekä kouluttajien ja yhteisön tuen.

Palvelun tuottaja Alias Studiot Oy

Alias Studiot Oy (1973401-2)
Leväsentie 2, 70700 Kuopio.
Support / Tuki: [email protected]

Palvelun käyttöehdot
Tietosuojaseloste

Opi Suomen parhailta working pro -valokuvaajilta

Kaikki AliasEdun koulutusvideot ovat Suomen parhaiden working pro -kuvaajien tuottamaa sisältöä, jota ei muualta löydy.

Ammattilaisvinkit kuvaamiseen
ja alan softien käyttöön

Saat tekemiseen toimiviksi todettuja
käytännön vinkkejä, joilla ruokit inspiraatiotasi ja opit helposti luomaan parempia kuvia. Emme siis vain kerro, miten softa toimii, vaan myös sen, miten sitä kannattaa käyttää.

Yli 40 koulutusta

AliasEdusta löydät jo nyt vahvan setin koulutuksia video- ja valokuvauksen, editoinnin ja kuvankäsittelyn perusteista aina masterclass-tason kursseihin.

 

Hosted by Antti Karppinen

AliasEdua isännöi niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin mittelöissä palkittu, mm. Euroopan parhaaksi ammattivalokuvaajaksi nimetty, omaleimaisesta tyylistään tunnettu valokuvaaja, Digital Artist Antti Karppinen. Sen lisäksi, että Antti on loistava luomaan kuvia, hän nauttii, kun voi auttaa muita oppimaan ja onnistumaan. Antti on kiertänyt ympäri maailmaa kouluttamassa, jopa Googlella New Yorkissa. Tältä masterilta voit kysyä aina jeesiä! 

www.anttikarppinen.com

 

FAQ - Usein kysytyt kysymykset