AliasEDU käyttöehdot

Käyttöehdot – AliasEDU.fi

Tervetuloa AliasEDU koulutuspalvelun asiakkaaksi. Verkkokaupasta vastaa Alias Studiot Oy (Y- tunnus: 1973401-2). Näitä toimitusehtoja sovelletaan 16.4.2021 jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot.

Voimme muuttaa ehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupassamme. Tutustu ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.

Verkkokaupasta tilaaminen

Tilausprosessi
Voit tilata haluamasi verkkokurssin kunkin kurssin maksusivulta tai jäsenyyden koko AliasEDUn koulutussisältöön omalta maksusivultaan. Tilaus tehdään syöttämällä yhteystiedot, maksutiedot ja valitsemasi salasana lomakkeeseen. Hyväksytyn maksun jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Pääset kirjautumaan sisään kurssille sähköpostiosoitteella ja valitsemallasi salasanalla. Tilaaminen verkkokaupasta onnistuu ympäri vuorokauden. Verkkokauppa ja kurssialusta voi olla tilapäisesti poissa käytöstä sivuston ylläpidon tai huoltotoimenpiteiden ajan.

Kenelle kurssit ovat tarkoitettu?

Myymme verkkokursseja ja jäsenyyksiä sekä kuluttajille että yrityksille ja muille yhteisöille. Sinun on oltava täysi-ikäinen, jotta voit tehdä tilauksen verkkokaupasta.
Lisenssi kurssille on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle käyttäjälle.

Sisällön kopioiminen ja levittäminen on kielletty.

Verkkokurssien hinnat

Ilmoitetut hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Tilauksen jälkeen saat erillisen kuitin mistä löytyy arvonlisäveroerittely kirjanpitoa varten.

Yhteystietojen antaminen ja käsittely

Tilauksen yhteydessä sinun on annettava täydelliset yhteystietosi, jotka sisältävät nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Yhteystiedot on pidettävä ajan tasalla asiakkuuden ajan. Jos kurssin maksajana toimii yritys, syötä tilauksen yhteydessä yrityksen y-tunnus tai arvonlisäverotunniste.

Mikäli annetut yhteystiedot ovat virheellisiä, Alias Studiot Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen. Verkkokaupassa ja kurssialustalla käytetään suojattua yhteyttä. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti.

Postituslista

Voimme lähettää sinulle tilaukseesi liittyvää suoramarkkinointia. Voit koska tahansa kieltää suoramarkkinoinnin. Sähköpostilistaltamme pääsee pois sähköpostin lopussa olevan linkin kautta.

Maksutavat

Stripe Inc. Maksu tapahtuu suoraan verkkokaupassa, mutta sinut ohjataan tunnistautumaan omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa seuraavilla luotto/debit-korteilla: Visa, MasterCard ja American Express.

Maksun hyväksymisen jälkeen sinut ohjataan takaisin palveluumme.

Kurssin toimitus

Kurssimateriaali toimitetaan kurssialustalle
Kurssikuvauksessa ilmoitettu kurssimateriaali toimitetaan kurssialustalle. Jollei toisin ole ilmoitettu, materiaali on saatavissa kurssialustalta heti tilauksen jälkeen. Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä tarpeellisia muutoksia koulutussisältöihin.
Palveluntarjoajan oikeus keskeyttää tai myydä palvelu

Verkkokurssit ovat saatavilla kurssialustalla toistaiseksi.

Palveluntarjoajalla on oikeus siirtää sopimus ja sopimuksen mukaiset oikeutensa ja velvoitteensa AliaEDUa koskevan liiketoiminnan siirron tai kaupan siirronsaajalle tai ostajalle ilman asiakkaan suostumusta.

Lisenssit

Ainaislisenssi
Voit ostaa yksittäiseen verkkokurssiin ainaislisenssin. Ainaislisenssi sisältää ei-yksinomaisen käyttöoikeuden kurssimateriaaliin yhdelle käyttäjälle. Lisenssi ei ole siirrettävissä toiselle käyttäjälle. Henkilökohtaista käyttäjätunnusta ei saa luovuttaa toiselle edes yrityksen sisällä. Koulutukset on tarkoitettu lisenssinhaltijan ammattitaidon kehittämiseen. Lisenssi on voimassa maantieteellisesti rajoittamattomalla alueella rajattoman ajan. Lisenssi ei oikeutta sisällön
kopioimiseen tai levittämiseen. Alias Studiot Oy takaa, että lisenssinhaltijalla on pääsy kurssialustalle vähintään 12 kuukauden ajan tilauksesta. Lisenssiehtojen rikkominen voi johtaa lisenssin raukeamiseen ja korvausvastuuseen.

Jäsenyys

Tilaamalla jäsenyyden saat lisenssin kaikkiin tarjolla oleviin AliasEDUn koulutussisältöihin jäsenyyden keston ajaksi. Lisenssi sisältää ei-yksinomaisen käyttöoikeuden kurssimateriaaliin yhdelle käyttäjälle. Lisenssi ei ole siirrettävissä toiselle käyttäjälle. Henkilökohtaista käyttäjätunnusta ei saa luovuttaa toiselle edes yrityksen sisällä. Koulutukset on tarkoitettu lisenssinhaltijan ammattitaidon kehittämiseen. Lisenssi on voimassa maantieteellisesti rajoittamattomalla alueella.
Lisenssi ei oikeutta sisällön kopioimiseen tai levittämiseen. Lisenssiehtojen rikkominen voi johtaa lisenssin raukeamiseen ja korvausvastuuseen.

Jäsenyyden kesto

Jäsenyyden laskutusjaksoksi on valittavissa 1, 6 tai 12 kuukautta.
Yritysten ja muiden yhteisöjen nimissä tilatut jäsenyydet ovat määräaikaisia valitun laskutusjakson ajan ja ne uusiutuvat automaattisesti määräajan päättyessä, ellei jäsenyyttä ennen uuden määräajan alkamista irtisanota. Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden. Jäsenmaksu veloitetaan automaattisesti laskutusjakson alkaessa. Jäsenyyden voi irtisanoa itse päättymään laskutusjakson loppuun kurssialustalla kohdasta ”Laskutustiedot”.

Kuluttaja-asiakkaiden jäsenyydet ovat voimassa aluksi määräaikaisena valitun laskutusjakson mukaisesti. Jäsenyys jatkuu määräajan päättymisen jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, jonka irtisanomisaika on 30 vuorokautta. Jäsenmaksu veloitetaan automaattisesti laskutusjakson alkaessa. Jäsenyyden voi irtisanoa itse päättymään laskutusjakson loppuun kurssialustalla kohdasta ”Laskutustiedot”.

Palautuskäytäntö / Peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on 14 vuorokauden peruuttamisoikeus. Määräaika lasketaan verkkokurssien tilauksissa alkavaksi tilaushetkestä.
Verkkokursseilla ei ole peruuttamisoikeutta sen jälkeen, kun olet aloittanut kurssin kirjautumalla kurssialustalle.

Peruuttamisilmoitus

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Peruutuksesta on ilmoitettava meille yksiselitteisellä tavalla (esim. sähköpostilla). 

Rahojen palautus

Palautamme maksamasi suorituksen oletusarvoisesti täysimääräisenä samaa maksutapaa käyttäen, millä olet maksanut tilauksen. Rahat palautetaan viivytyksettä 14 vuorokauden sisällä peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Pyydämme ilmoittamaan tilinumeron, mikäli käyttämäsi maksutapa ei tue rahojen palautusta. Rahojen palautuksesta ei aiheudu sinulle kustannuksia.

Ylivoimainen este
Alias Studiot Oy ei vastaa ylivoimaisesta esteestä aiheutuneesta vahingosta. Ylivoimaisena esteenä pidetään yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta. Ilmoitamme ylivoimaisesta esteestä viipymättä, mikäli kohtaamme sellaisen.

Riidanratkaisu

Sovellettava laki
Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan. Noudatamme voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Virheilmoitukset
Ole yhteydessä tilaukseen liittyvissä ongelmissa asiakaspalveluumme. Pyrimme löytämään ratkaisun kaikkiin ongelmatilanteisiin.

Kuluttajaneuvonta
Mikäli et ole tyytyväinen ehdottamaamme ratkaisuun, voit kääntyä maksuttoman
kuluttajaneuvonnan puoleen. Löydät kuluttajaneuvonnan yhteystiedot verkkosivulta
www.kuluttajaneuvonta.fi.

Kuluttajariitalautakunta

Kuluttajana voit saattaa kaikki näitä toimitusehtoja koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsittelyyn. Käsittely ei edellytä asiamiehen käyttöä, joten asiamiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja ei korvata.

ODR-foorumi
Kuluttajana sinulla on mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää
verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR-foorumi). ODR-foorumi voi olla hyödyllinen, jos asut jossain toisessa EU-maassa kuin Suomessa.
Löydät riidanratkaisufoorumin osoitteesta: https://ec.europa.eu/odr. Voit käyttää seuraavaa sähköpostiosoitettamme foorumissa: [email protected].

Oikeuspaikka
Sinulla on kuluttajana oikeus saattaa asia kotipaikkasi käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Voit saattaa asian myös yrityksemme kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jollei sinulla ole kotipaikkaa Suomessa, asia käsitellään yrityksemme kotipaikan käräjäoikeudessa. Asia ratkaistaan Pohjois-Savon käräjäoikeudessa, mikäli tilaaja ei ole kuluttaja.

Yhteystiedot

Alias Studiot Oy
Leväsentie 2
Kuopio 70700
Suomi
Puhelinnumero: 
+358 40 774 7226
Sähköpostiosoite: 
[email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.