Taustojen rakentaminen

Haluatko oppia luomaan upeita taustaelementtejä ja ympäristöjä kuviesi taustalle? 

AliasEDUn koulutus Taustojen rakentaminen avaa sinulle kaikki tarvittavat tekniikat ja prosessit, joiden avulla voit luoda upeita taustoja Photoshop CC ohjelmistolla.

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja Antti Karppinen auttaa sinua luomaan uskottavampia ja realistisempia kuvataustoja.

 

 
HALUAN OSTAA ALIASEDUN KOULUTUSPAKETIN
TARJOUSHINTAAN 79€ (sis. alv 24%)

Taustojen rakentaminen (kesto n. 1,5h)

Taustojen rakentaminen on AliasEDUn koulutus, joka pureutuu taustaelementtien ja kuvakollaasien rakentamiseen. Jos teet rakennettuja kuvia, digitaidetta tai tarvitset muihin projekteihin rakennettuja kuvataustoja, tämä kurssi on juuri sinulle. Koulutuksen mukana saat kaikki tarvittavat tiedostot, joten voit käsitellä kuvia ja oppia koulutuksen edetessä.

KURSSILLA LÄPIKÄYTÄVÄT ASIAT :

  • Kuvien suunnittelu
  • Sketch / rautalankamallit
  • Elementtien horisontti, perspektiivi, koko
  • Elementtien kontrastit
  • Elementtien saturaation korjaus
  • Elementtien sävyjen korjaus
  • Kuvan viimeistely

Nämä asiat käydään läpi kolmen erilaisen kuvan avulla. Saat kurssin mukana kaikki tarvittavat tiedostot, joten voit rakentaa samat kurssin kuvat myös itse.

(Tarvitset myös Photoshop CC -ohjelmiston, jolle koulutuksen sisältö on suunniteltu.)

Demokuva 1
Lähdetiedostot 👉🏻 Valmis kuva

Demokuva 2
Lähdetiedostot 👉🏻 Valmis kuva

Demokuva 3
Lähdetiedostot 👉🏻 Valmis kuva

Kurssisisältö (kesto n. 1h 30min)

Tärkeimmät asiat

- Suunnittelu
- Sketch
- Horisontti, perspektiivi, koko
- Kontrasti
- Saturaatio
- Sävyt 

 

Käsittelydemot (3 kpl)

- Kolme erilaista käsittelydemoa
- Käsittele itse koulutuksen mukana
- Sisältää tarvittavat tiedostot

 

Kontrastien korjaaminen

Kurssin aikana opit useita työkaluja, joita voit käyttää apunasi myös muiden kuvien kanssa. Opit tarkastelemaan kuvan eri elementtien kontrastieroja ja korjaamaan niitä yhteneväisiksi.

Saturaation korjaaminen

Saturaatioerojen näkeminen on vaikeaa, mutta tähänkin ongelmaan löytyy apukeinot. Tämän tekniikan avulla pystyt korjaamaan kuvan eri elementtien saturaatiot vastaamaan toisiaan.

Sävyjen korjaaminen

Yksi tärkeimmistä asioista rakennetuissa kuvissa on, että eri elementtien sävyt vastaavat toisiaan. Kurssilla opittavien tekniikoiden avulla pystyt näkemään huomattavasti helpommin mitä sävyjä pitää säätää ja mihin suuntaan. 

Kouluttaja Antti Karppinen

Antti Karppinen on palkittu kansainvälisen uran tehnyt valokuvaaja / Digital Artist. Antti kuvaa ja kouluttaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on voittanut mm. kahdesti Photographic World Cup kultamitalin kuvituskuva-sarjassa, sekä lukuisia muita arvostettuja kilpailuita. Yhteistyötä hän tekee mm. Adoben, Elinchromen ja Fujin kanssa.

Värit ja valot ovat tunnusomaisia piirteitä Antin kuvissa, ja niihin hän onkin hakenut inspiraatiota esimerkiksi elokuvien värimaailmoista. Kuvankäsittely on myös tärkeä osa Antin kuvia, ja saatkin työkalupakkiisi useita Antin käyttämiä kuvankäsittelytekniikoita.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.